AkU BeRTiNdaK BeRaNi

aku just geram ngan statement yang di buat.. nampak sangat sombong.. So untuk membezakan aku dengan si pengecut yang hanya reti cakap belakang jadi aku membuat satu tindakan...



Aku pown nasihat secara depan2... ok x??... asalkan ada juga usaha aku nak menasihati.. cam ne korang?.. ada berani?...

p/s teringin sangat nak nengok admin bagi group Anti 2 alam dan dR Rozmey... macam la dia tu perfect sangat... kenapa dia x nasihat je depan2?.. korang setuju x ngan aku?

0 comments:

Post a Comment


Get widget here
FAKHRUL ADLI - HIDUP UMPAMA KERTAS, LEMBUT DAN MUDAH TERKOYAK, JADI BELAILAH IA DENGAN SABAR

Another Templates

Followers

About this blog

Powered by Blogger.
Aku Ingin Menjadi seperti BURUNG, terbang bebas di udara, Terbang semakin tinggi dan tinggi, Namun aku sedar, Pasti ada orang akan tembak, sehingga aku jaatuh ke bawah, walaubagaimanapun, Tiada istilah putus asa dalam hidupku..