blog aku..

alhamdulillah, bermula hari ini aku akan menulis segala yang terjadi dalam hidupku.. harap2 dapat sokongan kuat rakan-rakan dan nasihat orang yg mahu jdi rakan aku...harap banyak nasihat dan panduan yg korang akan berikan kepadaku untuk menempuh kehidupan hari ini. ( wah ayat skema hahaha )... terima kasih jugak kepada rakan2 mengajar aku untuk membuat blog ini!...

sape ni??... ni lah aldi-shah.... salah sowang yang banyak mengajar aku untuk create blog neyh... tpi untuk pengetahuan korang dya ni bila bergambar mesti tunjuk lesing pipit.... meeeeeluuuaaat nengok.. hak23x.... pulun x??....kononnye cute larh tu... tpi kan ramai ckp kami ni kembar... dari mane dapat perkataan kembar tu??... nanti ku akan citerkan ok?...


hah?? ni sape lak... son goku ke??... rambut pacak2 mcm super saiya lak.. haha .. ni lah second teacher la konon yg mengajar aku untuk create blog ni.... comel x??... dye ni asal jalan je mesti ade owang peeewiiit!!.. maybe dia ni adik beradik amy search kot...... n untuk pengetahuan korang dia ni lah roommate aku di asrama PTSB... dia nie memang baek.. banyak tolong aku...aper2 pown chaiyok untuk sume kwn aku....


ni la aku tersengeh2.. sonok dapat wat blog... lega dapat buat... huhuhu.. boley la aku baca bila boring2... or untuk simpanan diari ku... ^.^


aku ada banyak kawan... untuk kwn yang xdi upload pic nanti aku akan upload kan erk??... jgn la kecik ati.. i luv all my friend...  continue..... ( chewah ngade2 wat mcm filem lak adew continue2...)

2 comments:

  1. Ish.. mengade lar ko.. sejak bila aku jadi son of goku.. huhu anyway.. interesting story! Keep you blog active!

  1. BLuE_SOuL said...:

    tq!... son goku kuat ooo... ^.^

Post a Comment


Get widget here
FAKHRUL ADLI - HIDUP UMPAMA KERTAS, LEMBUT DAN MUDAH TERKOYAK, JADI BELAILAH IA DENGAN SABAR

Another Templates

Followers

About this blog

Powered by Blogger.
Aku Ingin Menjadi seperti BURUNG, terbang bebas di udara, Terbang semakin tinggi dan tinggi, Namun aku sedar, Pasti ada orang akan tembak, sehingga aku jaatuh ke bawah, walaubagaimanapun, Tiada istilah putus asa dalam hidupku..