Kes Sembelih di Politeknikku....

Pada malam tuh hampir pukul sepuluh tergempar lah politeknikku ada wanita kena sembelih.. banyak polis datang... ternampak seorang wanita di usung dan 4 versi cerita mengenai kes ini...

Versi 1


2 adik beradik ( melayu + gurl ) ini bergaduh berebut balak india ...
akibat salah faham dan tidak puas hati..
si adik dengan nekad kelar kakaknya dengan pisau di bahagian leher dan melarikan diri...
penghuni kamsis wanita menjadi takut sehingga ramai menyorok di dalam bilik walaupun polis sudah tiba.. sehingga ada yang sanggup tahan kencing...
ada pula terpaksa di temankan jika ingin ke tandas... sekian.. ( wallahualam betol ke x citer nie )

Versi 2


adew seorang budak Melayu sem 3...
tangkap cintan pula dengan mamat india...
akhirnya percintaan mereka di landa masaalah yang besar...
mereka bertengkar di dalam toilet Jabatan Perdagangan....
si mamat india ini memang terkenal dengan sifat panas baran kerana ada masaalah psyco..
emak mamat india ni bawu je meninggal tahun lepas...
nak di habiskan cerita...
si mamat india tidak tahan lagi mengelar leher aweknya dan melarikan diri...
si wanita tengah dalam kesakitan berjalan pulang ke kamsis ( kampus siswa ) dalam keadaan sakit...
dalam perjalanan Mat Guard yang sedang mengawal kawasan itu ternampak gurl nie lain macam jew..
so dia tanya la apa sudah jadi?...
 gurl ni ckp " shhhhh " makna suruh diam dan simpan rahsia kowt....
akibat xtahan sangat ingin menuju ke blok v2..
si gurl nie terus singgah ke blok v1 dan masuk ke bilik kawannya...
lantas menyembunyikan diri di dalam almari...
mat guard yang hairan ini memberitahu pengetua kamsis dan telefon polis....
pada waktu malam mamat india ini berjaya di tangkap...
dan gurl nie di usung ke hospital...

Versi 3


adew 2 orang adik beradik nie....
si kakak sem 6...
si adik sem 3 ( gurl )...
Mamat india ( sem 3 )...

si kakak mendapat tahu si adik bercinta dengan mamat india...
so si kakak amat risaukan adiknya....
sehinggakan si kakak mengambil keputusan duduk di asrama untuk melihat adiknya...

Semalam,

Si kakak ada kelas MUET di Jabatan Perdagangan...
so si Mamat india ni ambil kesempatan mesej si kakak untuk turun di koridor..
So, si kakak turunlah.. tunggu apa lagi kan?...
bila turun jew mungkin terjadi pergaduhan dan pergelutan..
si mamat india dengan marahnya rodok perut si kakak...
lantas sembelih leher si kakak dua belah ( ngeri aku nak cita )
lepas tu dengan kudrat yang ada si kakak lawan balik...
dan berjaya melarikan diri menuju ke asrama...
kebetulan menuju keasrama Mat Guard berada di Pusat Islam...
dan ternampak si kakak nie....
si Mat Guard tanya larh...
akibat si kakak terlampau lemah xmampu bersuara..
( maklumla jauh juga la bagi orang sakit antara Jabatan Perdagangan dengan Pusat islam )
si kakak hanya mampu membuat isyarat kepada Mat Guard Tanda suruh follow...
si MAt Guard ingat pada waktu tu dia tengah berpeluh....
last2 akibat nampak banyak sangat darah...
Mat GUard call warden...
n warden buat Announcement suruh semua penghuni kamsis keluar dari bilik masing2..
si kakak berjaya di hantar ke hospital dalam keadaan koma ( maybe kekurangan darah )
dan si mamat india berjaya di tangkap...

Versi 4


kisah ini di beritahu sendiri oleh kawan aku setelah dia call pengetua asrama bertanyakan kisah sebenar.... kawan aku just citer kat aku secara ringkas dan tidak terperinci... maybe sibuk kowt...



adew 2 orang adik beradik nie....
si kakak sem 6...
si adik sem 3 ( gurl )...
Mamat india ( sem 3 )...

akak dia dapat taw si adik bercinta dengan mamat india...
so akak dia bagitaw kat family...
si Mamat india ini mungkin geram sebab tu kelar leher si Kakak...
 itu saje info.. nanti aku tanya lebey lanjut....

p/s : apa2 pown tolong jangan racicst di sini.... muingkin mamat india itu bersalah.. tapi kita kaum Melayu bukannya hebat sangat... siapa penghuni Pusat Serenti Paling banyak??... siapa Penghuni Penjara paling banyak??... siapa lakukan maksiat hingga buang bayi paling banyak?.. kaum kita juga kan?... so tindakan setiap orang bukan berdasarkan kaum. tapi hati yang kotor... rambut sama warna tapi hati lain2.. tq.... Wallahualam... hanya setakat nie jew aku dapat info... 

Yang baik datang dari Allah yang buruk datang dari saya.... Agar kisah ini kita ambil iktibar... kalo nak bercinta terus masuk minang n dpt restu parent...




10 comments:

  1. rase xperlu nk mention name poli
    wat malu je kot

  1. mcm2 versi kan kita dgr..so yg mana satu btol nih....

  1. yatt asphalt said...:

    x yah gtaw nama poli ea... nt jatuh nama poli...huhu

  1. iMaN QaIsaRa~ said...:

    eiskk..cdey ah dgr cita cm nieh..bt malu jer..
    d0a kn utk org y disembelih 2 m0ga2 dy selamat..
    amin~
    hurmm..,besa lah..,dunia dh akhir zaman..

  1. BLuE_SOuL said...:

    kemungkinan versi 3 dan versi 4.. sebab punca sumber di ketahui... yat nantti aku edit laen...

  1. yatt asphalt said...:

    blue_soul : ok2... tp 4 your information... budak yg kena kelar 2 dh meninggal....

  1. BLuE_SOuL said...:

    uish btol ke nie.. jangan memain.... innallillah..

  1. xmeninggal lagi kan,,,aduhh jgn wat spekulasi yg bukan2,,,kesian family mangsa....doakan smoga mangsa pulih seperti biasa....amin~~

  1. BLuE_SOuL said...:

    xmeninggal pulak.. itulah hope si mangsa dalam keadaan baik.. amin..

Post a Comment


Get widget here
FAKHRUL ADLI - HIDUP UMPAMA KERTAS, LEMBUT DAN MUDAH TERKOYAK, JADI BELAILAH IA DENGAN SABAR

Another Templates

Followers

About this blog

Powered by Blogger.
Aku Ingin Menjadi seperti BURUNG, terbang bebas di udara, Terbang semakin tinggi dan tinggi, Namun aku sedar, Pasti ada orang akan tembak, sehingga aku jaatuh ke bawah, walaubagaimanapun, Tiada istilah putus asa dalam hidupku..